background
logotype
image1 image2 image3

Horse Awareness Event

Zien we jou als bezoeker of standhouder op het Horse Awareness Event?HAE logo website

Het Horse Awareness Event wordt elk jaar georganiseerd door LIET en Domein Panhof. In 2019 vindt de 3de editie plaats van dit INDOOR-event. Het gaat om een paardenevenement waarbij aandacht is voor een natuurlijke, op basis van samenwerking tussen mens en dier gebaseerde paardenhouderij.. Hierbij gaat het om het rijden en mennen, maar ook de verzorging, geschikte ruitermaterialen, voeding, huisvesting, transport, coaching en therapie met paarden.

In april 2017 vond de 1ste editie van het Horse Awareness Event plaats, een jaar later de 2de! En de 70 standhouders, zo’n 1000 bezoekers, 45 vrijwilligers (Panhof VZW) en organisatie kijken er tevreden op terug! Met veel enthousiasme zijn we nu bezig met de voorbereidingen voor de 3de editie op zondag 7 april 2019.
Meer informatie over standhouders en programma? Kijk dan op Horse Awareness Event

Voor deelname als standhouder kun je contatc opnemen met LIET: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tickets vvk: € 7,50
Tickets Kassa: € 10,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Bestellen: Tickets Horse Awareness Event

Tijdens het Horse Awareness Event organiseren wij ook een tweedehands beurs voor paardenspullen!

Second Hand Horstestuff Market

Na de Second Hand Horsestuff Market in het najaar van 2017 in Domein Panhof, stelden standhouders na afloop voor om het te combineren met een evenement. Deze suggestie hebben we nu in het aanbod opgenomen van het Horse Awareness Event in 2019. Er is tijdens dit event ruimte voor verkopers van 2de hands paardenspullen in de lege stallen van Domein Panhof. Omdat het in combinatie is met zo’n 70 andere standhouders in het Strodorp (het marktgedeelte van het Horse Awareness Event), betekent dat wel dat er alleen 2de hands spullen verkocht mogen worden. Het tarief voor deze verkoop-stallen is ook anders dan van de andere deelnemers.

Heb je tweedehands ruiterspullen?
Kinderen eruit gegroeid, opgehouden met de paardensport, dubbel of gebruik je het niet meer?

Wil je tweedehands paardenspullen verkopen?
Ander paard met andere maten, nieuw materiaal aangeschaft en het oude wordt niet meer gebruikt?

2de hands koetsen, rijtuigen, koetsierskleding of mentuig te koop?

Dan hebben wij een plek waar je ze kunt verkopen! Zo'n 1000 tot 1300 bezoekers van het Horse Awareness Event komen bij je langs! Reserveer je plek op de Second Hand Horsestuff Market!

Info en reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secondhand Horse Stuff 2019 LR

2019  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates