background
logotype
image1 image2 image3

Agenda

Relation based horsemanship

RELATION BASED HORSEMANSHIP jnbt

Bij de JNBT Horsemanship Academy geloven we dat relaties in het hart van de samenwerking met paarden liggen.  Zonder vertrouwen en respect, zal het paard ons nooit accepteren als zijn leider.  Zonder ons te beschouwen als zijn leider, zal het paard zich niet helemaal overgeven aan ons en doen wat we van hem vragen.

We geloven dat paarden dieren zijn die kunnen denken en zelf beslissingen kunnen nemen.  En terwijl sommige ruiters voldoening nemen met geconditioneerd gedrag, willen wij meer – we willen een paard dat zelf beslist dat hij bij ons wil zijn.  We willen horsemanship.

We streven ernaar dat al onze studenten hun eigen veilig droompaard kunnen trainen.  Dat is waarom we tijdens al onze cursussen zowel tijd besteden aan theorie als aan praktijk – we geloven erin dat een gefundeerde uitleg helpt om goed te begrijpen en te herinneren wat, wanneer en waarom je dingen doet met je paard.

Het oude gezegde gaat ‘wanneer de student klaar is, verschijnt de leraar’ – dus als je op zoek bent naar een grondige kennis en ervaring in hoe je een leider kan worden voor elk paard dat je tegenkomt in je leven, kom dan naar onze L1 cursus.  Laat je reis hier beginnen.

Ontmoet ons op Domein Panhof tijdens Paasweekend.

De L1 cursus – vertrouwen wordt begeleid door JNBT Horsemanship Academy Master – Andrzej Makacewicz (http://www.pdmpromocja.pl/jnbt/en/public/cache/uploads/Andrew%20Makacewicz%20cv%20sm.pdf).
 Meer over het L1 cursusprogramma en het JNBT programma (…)  Meer over de JNBT Horsemanship Academy www.jnbt.pl/en and fb: JNBT Horsemanship Academy

We starten op vrijdag om 9u en eindigen zondag om 17u.

Prijzen: ruiters – 550€ (incl 3x lunch en drank) / actieve toeschouwers - 200€ (incl 3x lunch en drank, deze mensen participeren actief in de theorie en de simulaties, kijken naar de ruiters en kunnen voortdurend vragen stellen)

Stalling voor je paard: 15€/nacht (incl hooi en stro, zelf uitmesten)

Wil je een paard van ons huren?  Dat kan ook, gelieve hiervoor contact met ons op te nemen zodat we een geschikt paard kunnen reserveren waarmee je het hele weekend kan deelnemen.

Overnachten op Domein Panhof:  contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0496/201456

Bij vragen of inschrijving kan je terecht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2019  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates