background
logotype
image1 image2 image3

CLINIC: ‘De boodschap van de paarden’

Een leuke, boeiende en leerzame middag voor alle paardenliefhebbers!

Paardenvakvrouw & energetisch therapeut Floor van den Dungen gefoto Floor4Q LReft vanaf september elke maand een clinic in Domein Panhof.

Floor
Als kind al heeft Floor ontdekt dat zij dieren, planten en mensen niet alleen kan zien, maar ook kan aanvoelen. Zij kan in contact komen met hun wezen, en kan hun energetische signalen 'lezen'. Vooral met pony's en paarden, maar ook met andere dieren heeft zij een gevoel van eenheid en een natuurlijke verbinding. Dit is voor haar een belangrijke basis. Het is de sleutel in haar omgang met paarden.

Een paard traint Floor vanuit de klassieke grondslag die gebaseerd is op eeuwenoude ervaring. Die kennis heeft zij verrijkt met inzicht in natuurlijke principes.  Zij werkt vanuit de natuurlijke aanleg van het paard om zijn eigen kwaliteiten zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Daarbij blijft zij binnen de grenzen die een paard zelf aangeeft.

Floor stelt zich open, zij observeert, zij luistert en zij voelt waar een paard aan toe is. En vervolgens gaat zij daarmee aan de slag. Een paard geeft haar duidelijk aan wanneer het klaar is voor een volgende fase. Dit gebeurt tijdens de training en de verzorging en tijdens de aanvullende energetische behandeling van het paard. Zij zoekt hierin de beste weg voor de combinatie paard en ruiter.

Het kan gaan over de volgende onderwerpen:
-ondersteuning bij het rijden
-overwinnen van angsten bij mens en paard
-ondersteuning bij het longeren en loswerken
-gezondheidsproblemen
-bewustwording van de eigen lichaamstaal
-energetische trauma’s en blokkades van het paard
-het leren lezen en invoelen van het paard
-effecten van een behandeling op afstand van het paard
-etc.

Clinic

Wil je graag wat meer leren over ‘de boodschap van de paarden’? Wat wil je paard je eigenlijk vertellen? En hoe leer je de taal van je paard te verstaan? Waar liggen jullie mogelijkheden om te groeien? En hoe kun je dit samen met je paard in de realiteit verwezenlijken? Tijdens een clinic komen alle facetten van het paard aan de orde. Floor werkt met een groep mensen mét hun paard. Zij kunnen hun vragen aan haar voorleggen. Daarmee gaat Floor samen met de combinatie ruiter en paard aan de slag. Alle deelnemers kunnen de gehele middag meekijken, meeluisteren en vragen stellen.  Iedereen wordt actief betrokken bij alle combinaties. Door de heldere uitleg en het invoelend vermogen van Floor krijgen alle deelnemers genoeg informatie om er thuis zelf gemotiveerd mee aan de slag te gaan! Het draait om een liefdevolle samenwerking tussen mens en paard.

Praktische informatie:
De Clinics worden elke 4de zaterdag van de maand van 13.00 – 17.00 uur aangeboden. 

Het is mogelijk om samen met je paard deel te nemen, maar je kunt ook alleen deelnemen. Terwijl Floor werkt met een van de deelnemers, kunnen de anderen meekijken, -luisteren en vragen stellen. Aangezien veel paardenliefhebbers het spannend vinden om met hun eigen paard te komen vanwege het transport, is er altijd de mogelijkheid dat Domein Panhof hun paarden beschikbaar stelt voor de clinic. Floor kan dan evengoed ter plaatse met die paarden werken, waardoor je veel over jezelf en het paard leert.

Aanmelden (verplicht) kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding Clinic Floor. 
Kostprijs (incl koffie, thee, water): € 90,00. 

Meer informatie over de maandelijkse clinics: www.domeinpanhof.be
Meer informatie over het werk van Floor: www.floor4Q.be

2018  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates