background
logotype
image1 image2 image3

Opleiding: Paardencoaching 1ste jaar

Wil jij van je hobby je beroep maken? Hou je er van om mensen te begeleiden tijdens hun zoektocht naar zichzelf? Heb je een passie voor paarden? En ben je toe aan deze uitdaging? Foto paardencoaching 2

Je leert tijdens deze module een paard lezen en dusdanig in te zetten voor de begeleiding van je toekomstige cliënten en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma is zodanig uitgewerkt dat je onmiddellijk aan de slag kan met wat je hier leert.
De passie, deskundigheid en spontaniteit waarmee Stefanie deze opleiding geeft maakt écht het verschil.

Waar staat HorsEnergy voor?

Bij Stefanie De Maeyer, HorsEnergy staat de humane gezondheid centraal, zowel lichaam als geest, want het ene kan niet zonder het andere. Wij streven naar balans, energie en gezondheid op een natuurlijke manier.
Een vermoeide, gefrustreerde of gestresseerde geest heeft invloed op ons lichaam en uit zich in allerlei kleine en grote kwalen. Tijdens een sessie gaan we de oorzaak achterhalen en die op hun beurt oplossen. Op die manier draagt HorsEnergy bij aan de persoonlijke groeiprocessen van zowel kinderen als volwassenen.
De paarden worden ingezet als spiegel, wat ervoor zorgt dat er belangrijke doorbraken plaatsvinden op persoonlijk en professioneel vlak.
Paardenkennis is helemaal niet noodzakelijk. We richten ons op iedereen dat wil werken aan zijn/haar gezondheid, groei en inzichten.

Wat is paardencoaching?

Paarden zijn kuddedieren en reageren door hun zuivere en instinctieve vermogen op de energie uit hun nabije omgeving. Wanneer er tijdens een sessie iemand bij het paard komt, zullen er zaken naar boven komen die je (on)bewust onderdrukt en je belemmert op andere gebieden in je leven. Paarden oordelen niet, integendeel, je zal merken dat ze spanning van jou overnemen en voor zichzelf loslaten.

In Domein Panhof (Peer) biedt HorsEnergy 2 mogelijkheden aan om de opleiding Paardencoaching te volgen, een intensieve (week) en een gespreide opleiding (over 6 maanden).

Foto paardencoaching 1Intensieve opleiding 
Dinsdag 13 t/m zondag 18 november – 10.00u-16.00u

Data gespreide opleiding: 
12/10/2018 – 10.00u-16.00u
09/11/2018 – 10.00u-16.00u
14/12/2018 – 10.00u-16.00u
11/01/2018 – 10.00u-16.00u
08/02/2018 – 10.00u-16.00u
08/03/2018 – praktisch & theoretisch examen

Aanmelden (verplicht) en informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van Intensieve / GespreideOpleiding Paardencoaching 
Kostprijs: 
€ 1815 incl BTW, inbegrepen koffie/thee, versnaperingen, lunch, cursus & enkele hele fijne verrassingen.
Het cursusgeld dient volledig betaald te zijn tegen aanvang van de opleiding. Indien je wegens ziekte een les niet aanwezig kan zijn, kan je die inhalen bij een volgende module. 
Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Meer informatie over cursussen & workshops: www.domeinpanhof.be
Meer informatie over HorsEnergy: http://horsenergy.be/

2018  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates