background
logotype
image1 image2 image3

Indianenkamp

 Wil je eens ervaren wat het is om een indiaan te zijn en zonder zadel op een paard te zitten? Kom dan van 13 t/m 17 augustus 2018 naar Domein Panhof!

Paardrijden is echter niet het enige wat dit volk allemaal deed, dus we gaan ons gedurende een hele week onderdompelen in hun bestaan.

We kiezen een totemnaam voor onszelf, maken onze eigen hoofdtooi, gaan op trektocht met de huifkar, doen een sporentocht in het bos en dergelijke meer.

Verder doen we nog allerhande spellen met de paarden en verdiepen we ons in de communicatie met deze fantastische dieren. Om het helemaal af te sluiten, bieden wij een gezellige Panhof-barbecue aan. Hiervoor moet je je van tevoren aanmelden.

Elke dag starten we om 9:30 en ronden we af rond 16:30.  Iedereen brengt zelf zijn lunch mee en een lekker tussendoortje wordt door ons voorzien. 

Dit kamp is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar.  Rijervaring is niet vereist.

Kostprijs voor deze 5 dagen is €160,- voor leden* en €175,- voor niet-leden. Dit is inclusief alle knutselmateriaal.

Denk je dat je kind hiervan kan genieten, schrijf hen dan snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  De inschrijving is definitief na overschrijving van het volledige bedrag op de rekening van Panhof VZW, BE83 3631 3377 0215 met als vermelding Indianenkamp 2017 + naam van je kind. Kamp gaat door bij voldoende aanmeldingen. De uiterste inschrijfdatum voor de barbecue is de eerste dag van het kamp, met opgave van het aantal personen. Prijs 14,50 € voor volwassenen en kinderen van 4 tot 10 jaar 7,50 € per kind.

*Als lid van VZW Panhof krijg je een korting van € 15,- op dit kamp 

Overige kampen:

Trek
Paardenkamp
Springdriedaagse

2018  Domein Panhof    globbersthemes joomla templates